Tinerii care l-au amenințat pe fiul cel mic al președintelui Sarkozy, judecați pentru intimidare

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 24 06. 2012, 07:23
Un angajat al unei filiale a companiei de telefonie Orange și un pompier sunt acuzați că l-ar fi amenințat telefonic pe fiul cel mic al președintelui Franței, aceștia urmând să fie judecați în februarie, pentru intimidare.




Un angajat al unei filiale a companiei de telefonie Orange și un pompier sunt acuzați că l-ar fi amenințat telefonic pe fiul cel mic al președintelui Franței, aceștia urmând să fie judecați în februarie, pentru intimidare, informează, miercuri, The Independent.


Ministrul francez de Interne, Michele Alliot-Marie, a declarat că cel mai mic dintre cei trei copii ai președintelui Nicolas Sarkozy a primit mai multe telefoane de amenințare cu moartea.


Doi suspecți, în vârstă de 21 și, respectiv, 22 de ani, au fost reținuți de către poliție și urmează să fie judecați în luna februarie. Unul dintre acuzați lucrează pentru compania de telefonie mobilă Orange și se presupune că a obținut un număr de mobil al Ceciliei Sarkozy, fosta soție a președintelui, de pe lista clienților celebri ai firmei. Telefonul respectiv aparține fiului cel mic al lui Sarkozy, Louis, în vârstă de 10 ani.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro