TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de joi, 4 aprilie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 08 04. 2013, 22:46
Actualizat: 29 07. 2014, 22:05

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de joi, 4 aprilie:

1. Deputatul PSD Florin Iordache a propus modificarea legii 51/1991, prin care procurorii nu mai pot utiliza în dosarele de corupție interceptările realizate pe mandate de siguranță națională. Reacția social-democratului când a fost contactat de gândul pentru a explica amendamentul: „Dacă l-am propus, l-am propus. De ce să îți explic ție?”.

2. Facebook a lansat, joi seară, un telefon produs de HTC, care rulează aplicația Facebook Home. Detalii despre telefon, AICI.

3. Judecătorii Curții Constituționale au decis că revocarea lui Cristian Danileț din Consiliul Superior al Magistraturii a fost neconstituțională.

4. „Soluția imorală” Băsescu – Ponta pentru DNA și Parchetul General lovește în ceea ce Comisia Europeană înțelege prin „transparență”. ANALIZĂ GÂNDUL

5. Un militar în vârstă de 39 de ani s-a sinucis, joi seară, într-o unitate militară din municipiul Huși, județul Vaslui, el fiind găsit de către colegi într-o baltă de sânge, cu venele de la o mână tăiate.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO