TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de marți, 9 aprilie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 09 04. 2013, 21:58
Actualizat: 29 07. 2014, 22:05

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de marți, 9 aprilie:

1. Crin Antonescu blochează proiectul lui Victor Ponta privind suprataxarea „bugetarilor de lux”. AICI, totul despre taxa de solidaritate.

2. Dan Voiculescu a cerut ca dosarul de corupție în care este acuzat de privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare să fie restituit procurorilor DNA. Dacă îi este aprobată cererea, Voiculescu primește o amânare de câțiva ani.

3. Doi doctori de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală au fost reținuți, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce primeau mită pentru operațiile unor copii.

4. Primul protest muncitoresc împotriva guvernului Ponta. Aproximativ 1.000 de angajați ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea și ai fostei rafinării Arpechim Pitești au protestat astăzi în fața Guvernului.

5. Amendamentul Iordache: deputatul PSD acuză prea multe interceptări pe mandat de siguranță națională, ofițerii SRI susțin că vor fi obligați să încalce legea. EXCLUSIV GÂNDUL

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO