TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de duminică, 18 mai

Publicat: 18 05. 2014, 20:57
Actualizat: 29 07. 2014, 19:59

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. Balcanii sunt loviți de cele mai grave inundații din ultimul secol. În acest context, Guvernul român a anunțat cum așteaptă viitura pe Dunăre.

2. Topul celor mai bine plătite limbi străine din call centerele din România. Un material exclusiv gândul îți arată ce trebuie să vorbești pentru un salariu net de 4.000 de lei pe lună.

3. Persoanele care nu pot demonstra că știu să scrie și să citească nu vor mai putea să participe la examenul pentru obținerea permisului de conducere, se arată într-un proiect de lege depus în Parlament la începutul acestei luni.

4. Provocare pentru amicii de la București ai lui Putin: „Scoatem America de pe hartă. Credeți că va fi mai bine?”  – Un interviu gândul cu scriitorul Norman Manea.

5. Lotul olimpic de chimie al României a obținut, la olimpiada din Federația Rusă, cel mai bun rezultat din istoria țării noastre, încheind competiția pe primul loc pe echipe, cu șapte medalii, dintre care cinci de aur. La această performanță se adaugă și rezultatul foarte bun al gimnastelor românce la Europenele de la Sofia, unde Larisa Iordache a luat duminică o medalie de aur, una de argint și una de bronz, iar junioarele Laura Jurcă și Andreea Iridon au luat două medalii de argint.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO