TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante știri de vineri, 10 ianuarie

Publicat: 11 01. 2014, 19:51
Actualizat: 03 09. 2019, 15:45

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

1. Ultima zi de lucru a săptămânii a început cu o veste nu tocmai bună pentru vicepremierul Liviu Dragnea: Doi inculpați din dosarul REFERENDUMUL și-au recunoscut vinovăția

2. După două săptămâni de la apariția în presă a scandalului, învățătoarea Dana Blându, de la școala 10 din Capitală, a fost demisă astăzi după ce a cerut cadouri nesimțite părinților. Cine este mama care a demascat sistemul șpăgii

3. Tot, astăzi, judecătorii Curții Constituționale au decis că proiectul legii descentralizării, pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului în noiembrie 2013, este neconstituționă.

4. România a picat, astăzi, noul testul Comisiei Europene: Acordul de Parteneriat trimis de Guvern este „prea vag, fără viziune și cu lecții neînvățate”.

5. La finalul zilei, Mirela Miron, a scris MANIFESTUL UNUI PROFESOR DE ȚARĂ: „Dezastrul pe care îl trăim noi în școli este mai grav decât ceea ce se întâmplă la Roșia Montana sau la Pungești. Totuși, nu va ieși nimeni în stradă”.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO