Topul destinațiilor din România. Ce obiectiv turistic conduce în clasamentul Trip Advisor

Publicat: 17 06. 2015, 15:55

This browser does not support the video element.

Pe locul patru este Piața Mare din Sibiu. În top,  mai sunt meționate destinații precum  Mănăstirea Bârsana (Sighetu Marmației), Biserica Stavrapoleos (București), Ateneul Român (București), Piața Sfatului (Brașov), Mănăstirea Voroneț (Gura Humorului) sau Biserica celor Trei Ierarhi din Iași.

Cei mai mulți dintre turiștii care și-au lăsat impresiile despre Cetate Alba Iulia o consideră drept destinație excelentă (94) și foarte bună (19), scrie ziarulunirea.ro.

„Cetatea este de departe atracția de top în Alba Iulia, oferindu-vă în interior unul dintre cele mai importante momente din istoria României”, scrie pe forum unul dintre turiștii care au vizitat Cetatea Alba Carolina.

„Cetatea Alba Carolina este una dintre cele mai impresionante edificii din toată Europa. Frumos restaurată sub auspiciile Comisiei Europene, această „regenare” și „renaștere” este un „must see” pentru oricine planifică o vizită în România”, este de părere alt turist.

Impresiile despre Cetatea Alba Carolina au fost lăsate de turiști din țară, dar și din Grecia, Olanda, Germania, Italia, SUA, Franța, Luxemburg, Irlanda, Marea Britanie, Suedia, Israel, Singapore, Australia, Spania și altele.