Trafic dificil pe DN 1, în Sinaia

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 22 05. 2012, 16:58
Traficul se desfășura cu dificultate, duminică seara, în stațiunea Sinaia, la ieșirea către Brașov, autoturismele circulând în coloană, cu viteză redusă.

Traficul se desfășura cu dificultate, duminică seara, în stațiunea Sinaia, la ieșirea către Brașov, autoturismele circulând în coloană, cu viteză redusă.

Potrivit reprezentanților Dispeceratului de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, un număr mare de mașini s-a înregistrat duminică după-amiază pe Drumul Național 1, pe sensul de mers București – Brașov, la ieșirea din stațiunea Sinaia către Brașov, la intersecția dintre bulevardul Ferdinand cu drumul național formându-se o coloană de autoturisme, iar șoferii fiind nevoiți să ruleze cu viteză redusă, de cel mult 40 de kilometri la oră.

Ca și în zilele trecute, un mare număr de turiști a continuat să se îndrepte cu autovehiculele spre stațiunile montane. Astfel, duminică, între orele 8.00 și 16.00, camerele de luat vederi ale dispeceratului de la Sinaia au înregistrat 7.780 de autovehicule care au urcat către munte, în timp ce pe sensul de mers Brașov – București traficul rutier a fost mult mai lejer, înregistrându-se doar puțin peste 4.600 de autovehicule care au coborât dinspre munte.

Vârful de trafic al zilei de duminică s-a înregistrat între orele 15.00 și 16.00, când pe sensul de mers București – Brașov prin Sinaia au tranzitat DN 1 peste 1.060 de mașini. Polițiștii susțin că, deși traficul este aglomerat, nu se înregistrează blocaje pe tronsonul Comarnic – Azuga.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro