Traficul pe DN 1, îngreunat după ce mai multe țevi metalice au căzut pe șosea dintr-un TIR

Publicat: 16 01. 2014, 13:35
Actualizat: 02 07. 2014, 12:39

Circulația pe DN 1, între Ploiești și Brașov, se desfășoară cu dificultate, joi la prânz, două benzi ale drumului fiind blocate la intrarea în Câmpina, după ce mai multe țevi metalice au căzut pe carosabil dintr-un TIR, care ulterior a fost lovit de un autoturism.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanți ai Poliției Prahova, traficul pe DN 1, între Ploiești și Brașov, este parțial blocat, joi la prânz, la kilometrul 90, la intrarea în municipiul Câmpina, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un TIR și un autoturism Logan.

Primele informații de la fața locului arată că TIR-ul, încărcat cu țevi metalice, a coborât de pe pasarela de la intrarea în Câmpina, a pierdut o parte din încărcătură, țevile răsturnându-se pe carosabil, iar șoferul autoturismului Logan, care a încercat că evite ca mașina să lovească țevile răsturnate, a tras de volan și s-a ciocnit cu autotrenul.

În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.

La ora transmiterii acestei știri, două dintre cele patru benzi ale drumului sunt blocate, circulația fiind dirijată de către polițiști.