Traficul pe DN 3 în județul Călărași a fost închis din cauza viscolului

Publicat: 19 12. 2012, 18:43
Actualizat: 31 03. 2019, 17:37

Traficul pe DN 3 Fundulea-Lehliu Gară-Călărași-Chiciu a fost închis, miercuri seară, din cauza visolului puternic și pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze, iar un microbuz cu 20 de călători a derapat în zona localității călărășene Gălbinași, fără să existe persoane rănite.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Călărași, în urma derapării microbuzului, nicio persoană nu a fost rănită, în prezent utilajele de deszăpezire intervenind pentru curățarea drumului astfel încât oamenii să ajungă la destinație, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu sunt victime, microbuzul doar a derapat în zăpadă, nu s-a răsturnat, oamenii au coborât din mașină și l-au scos din zăpadă, iar patru utilaje lucrează pentru eliberarea drumului județean în cauză pentru ca oamenii să ajungă la destinație. Este viscol în județ, vântul bate cu 70-75 kilometri la oră, nu există situații de urgență. Avem peste 100 de utilaje care acționează continuu pe toate drumurile județene și naționale”, a declarat prefectul George Iacob.

Circulația rutieră pe DN 3 Fundulea-Lehliu Gară-Călărași-Chiciu a fost închisă din cauza visolului puternic și pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze.

De asemenea, traficul pe două drumuri județene din Călărași, respectiv DJ 401 C – tronson Sohatu-Progresu-Cucuieți și DJ 403-pe tronsonul cuprins între DN 31 și DN 4, a fost închis, întrucât exista riscul blocării în trafic a autovehiculelor.

Oamenii legii solicită șoferilor să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și interdicțiile impuse pentru a nu rămâne blocați în trafic.