Traficul pe DN 7, blocat în județul Arad, unde un TIR cu vaci s-a răsturnat pe șosea

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 25 06. 2013, 14:53
Traficul pe drumul național 7 este blocat, sâmbătă la prânz, în județul Arad, în localitatea Toc, după ce un TIR care transporta zeci de vaci s-a răsturnat pe șosea, o parte dintre animale murind, în timp ce altele au fugit pe câmp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere Arad, un TIR care transporta câteva zeci de vaci și circula spre Deva s-a răsturnat la ieșirea din localitatea Toc, remorca acestuia blocând șoseaua, în timp ce cabina a ajuns în șanț.

Primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean, care a mers la locul accidentului, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o parte din animalele care se aflau în remorcă au murit, în timp ce altele au fugit pe câmp, localnicii ajutând la prinderea lor.

Pentru salvarea altor animale, aflate în viață și prinse în remorcă, a fost solicitată intervenția echipajelor de descarcerare.

Șoferul a ieșit singur din cabină, având doar zgârieturi, și nu a necesitat îngrijiri medicale, el fiind audiat de polițiștii veniți la locul accidentului.

Traficul pe DN 7 este blocat pe ambele sensuri de circulație din cauza remorcii, fiind înregistrate coloane de mașini pe câțiva kilometri.

Polițiștii nu au putut preciza deocamdată în ce condiții s-a răsturnat TIR-ul, afirmând că nu a fost implicat vreun alt vehicul, dar există posibilitatea ca remorca să fi intrat în balans într-o curbă ușoară aflată în zonă.