TRAGEDIA de pe strada Primăverii: „Este cu siguranță un act suicidal, nu există îndoială, chiar dacă nu a lăsat niciun bilet și nu și-a motivat gestul în niciun fel. Nici familia nu își explică gestul”

Publicat: 06 01. 2015, 11:42

„Apelul de urgență a fost făcut, luni, în jurul orei 20.00, un trecător a văzut cadavrul unei persoane de sex feminin pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani. Ne-am deplasat la fața locului și am identificat victima în persoana unei tinere de 26 de ani, din municipiul Botoșani, care se pare că s-ar fi urcat pe acoperișul unui bloc de locuințe cu zece niveluri și s-ar fi aruncat”, a declarat marți, pentru corespondentul MEDIAFAX, comisarul de poliție Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Tânăra nu a lăsat vreun bilet în care să își justifice fapta și reprezentanții IPJ susțin că au găsit, la ultimul etaj, o cărămidă care bloca ușa ținând-o deschisă, pe care o lăsase tânăra pentru a putea coborî.

Polițiștii au găsit, la ultimul etaj al blocului de locuințe, poșeta tinerei cu actele de identificare și două telefoane mobile.

„Este cu siguranță un act suicidal, nu există îndoială, chiar dacă nu a lăsat niciun bilet și nu și-a motivat gestul în niciun fel. Nici familia nu își explică gestul tinerei”, au mai spus reprezentanții IPJ Botoșani.

Conform sursei citate, fata ar fi suferit în trecut de episoade de depresie și fusese studentă la o universitate de stat din Iași, dar abandonase cursurile.