„Tragedia” din Ovidiu. Ce s-a întâmplat cu edilul PSD care dorea să candideze din partea PNL la alegeri

Publicat: 08 01. 2016, 19:18

Social-democrații constănțeni au anunțat vineri, printr-un comunicat de presă, că excluderea lui George Scupra din PSD a fost votată în unanimitate de Biroul Permanent Județean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Biroul Permanent Județean a luat act de declarațiile domnului George Scupra, declarații făcute în data de 7 ianuarie 2016 la sediul unui alt partid politic. Întrunit în ședința ordinară, Biroul Permanent Județean a hotărât în unanimitate excluderea sa din Partidul Social Democrat”, se arată în comunicatul PSD.

În 7 ianuarie, George Scupra a fost prezent la inaugurarea sediului PNL din localitate. Cu acest prilej, el a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar la alegerile din acest an, dar că o va face din partea PNL.

Scupra afirmase că nu-și va da demisia din PSD în acest moment pentru că ar pierde mandatul de primar și intenționează să-l ducă la bun sfârșit.

George Scupra, în vârstă de 38 de ani, a devenit primar al orașului Ovidiu în anul 2012, el câștigând alegerile din partea PSD.