Tragedie în Arad: Un tânăr a fost lovit mortal de un tren. Circulația feroviară, afectată

Publicat: 08 07. 2019, 16:48

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, incidentul a avut loc, luni, pe podul CFR Micălaca, în cartierul Aradul Nou, din orașul Arad.

Un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost accidentat mortal de trenul Regio 2604, care circula pe direcția Arad – Timișoara, au anunțat polițiștii.

„Se efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțelor care au dus la producerea acestui accident”, a informat IPJ Arad.

Potrivit reprezentanților CFR, tânărul s-ar fi sinucis. „Circulația feroviară a fost întreruptă temporar, între stațiile Arad – Aradu Nou, in intervalul orar 13.42 – 15.00, din cauza unui suicid. O persoană s-a așezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulației pentru a se facilita ccesul reprezentanților Procuraturii”, au transmis reprezentanții CFR.

Aceștia susțin că mecanicului trenului R 2604 nu și-a putut continua călătoria, în urma acestui incident, și a solicitat să fie schimbat.

Ca urmare a accidentului, circulația a șase trenuri a fost afectată. Acestea vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 30 și 100 de minute, potrivit CFR.