TRAGEDIE în incinta portului Constanța. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren

Publicat: 02 05. 2023, 11:30

În noaptea de luni spre marți, un bărbat a fost găsit mort în incinta portului Constanța. Omul ar fi fost acroșat de o locomotivă.

Tragedia vine la doar câteva zile după ce un alt angajat a murit în condiții asemănătoare.

Bărbatul găsit în noaptea de 1 spre 2 mai avea 58 de ani.

Întâmplarea tragică a avut loc în momentul în care omul a încercat să traverseze calea ferată, potrivit Ct100.ro.

„La data de 2 mai a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanța, s-a produs un accident feroviar.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.Un alt bărbat a murit în incinta portului

Un alt bărbat și-a pierdut viața în condiții similare

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, au mai anunțat autoritățile.

Totodată, în urmă cu câteva zile, un alt bărbat și-a pierdut viața în incinta portului. Este vorba de un angajat de 40 de ani.