Bărbat de 65 de ani, SPULBERAT de tren în București. „De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului” (Galerie FOTO)

Bărbat de 65 de ani, SPULBERAT de tren în București. „De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului” (Galerie FOTO)
Bărbat de 65 de ani, spulberat de tren în București / Sursa FOTO: ISU-BF
Publicat: 24/03/2023, 08:52

Un grav accident s-a produs în Sectorul 3 din Capitală, în urma căruia un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața după ce a fost călcat de tren.

Incidentul a avut loc joi seară, 23 martie.

Ce spun martorii

Martorii susțin că bărbatul s-ar fi aruncat în fața trenului de călători, iar mecanicul locomotivei nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia.

Accidentul a avut loc seară, puţin după ora 20:00, pe Şoseaua Industriilor din Bucureşti.

Sosiți la fața locului, pompierii au avut nevoie de câteva zeci de minute ca să scoată trupul neînsufleţit al bărbatului de sub locomotivă. Medicii de pe ambulanță doar au constatat decesul.

De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului”, povestește un bărbat, potrivit Antena 3. „M-am întâlnit aici cu el în staţie şi era aşa supărat. A venit la mine şi mi-a zis: «Vreau să mă arunc în faţa trenului, m-am săturat de viaţa asta, e o viaţă amărâtă». Eu nu l-am crezut și uite acum să aud că a murit, că s-a aruncat în faţa trenului”, completează tânărul.

Din câte se pare, trenul pornise din staţie cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei și aparţinea unui operator privat, circulând pe ruta Bucureşti – Olteniţa.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.

Un accident similar s-a produs în aceeași zonă în septembrie, anul trecut. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a fost călcat de tren în zona „Industriilor”, din Capitală.

Citește mai multe AICI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase