TRAGEDIE. O șoferiță româncă de TIR, cu trei copii acasă, a murit într-un accident cumplit în Franța. Prietenă de familie: „Sunt în stare de șoc! Ai plecat în ultima cursă”

Publicat: 18 03. 2020, 09:49

O tânără din comuna Rebra, județul Bistrița-Năsăud, șoferiță de TIR, a murit într-un accident rutier groaznic, pe o autostradă din Franța. Soțul ei, care se afla la volan, a fost grav rănit.

Tragedia s-a produs în data de 16 martie, în jurul orei 13.00, pe autostrada A36 din Franța, în zona orașului Mulhouse, scrie antena3.ro.

Lucreția și Marius Rus, doi soți din comuna Rebra, ambii șoferi profesioniști, se aflau într-un TIR cu numere de România și se deplasau pe autostrada franceză.

După un popas la benzinărie, la volan s-a urcat Marius, în locul soției Lucreția. La 15 minute de la acest moment, TIR-ul a intrat în plin în remorca unui alt mastodont.

Cabina camionului a fost făcută bucăți, iar Lucreția a murit la fața locului. Soțul femeii a supraviețuit, dar se află în stare foarte gravă.

„Sunt în stare de șoc! Dragă noastră colegă Lucreția, ai plecat în ultima ta cursă. Ai plecat spre ultimul tău drum! O inimă bună a încetat să mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi și o nemărginită durere!

Ne rugăm pentru soțul tău să scape cu viață și să fie bine să poată ajunge acasă la cei 3 copilași care îl așteaptă! Draga mea Lucreția ….nu pot să cred așa ceva! Erai atât de tânără!”, a scris pe rețelele sociale o apropiată a familiei greu încercate.