Tragedie pe Autostrada A1. Un bărbat de 51 de ani a murit după ce a intrat cu mașina în parapetul de pe mijlocul drumului

Publicat: 22 09. 2022, 16:06
Actualizat: 22 09. 2022, 16:28

Tragedie pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localităţii Săcel, din județul Sibiu. Un şofer în vârstă de 51 de ani din Bucureşti a decedat pe loc după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul metalic ce desparte cele două sensuri de mers, a anunţat joi Centrul Infotrafic. Traficul în zonă a fost restricţionat.

Accidentul s-a produs în acerastă după-amiază pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localităţii Săcel, pe sensul de mers Sebeș-Sibiu. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD cu medic și cu o autospecială de stingere.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, din București, a decedat în urma impactului extrem de puternic, după ce a pierdut controlul mașinii și a intrat în parapetul metalic de pe mijlocul drumului, traficul în zonă fiind restricționat, potrivit Centrului Infotrafic.

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, constatând decesul, a transmis ISU Sibiu.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 265+400 de metri, în zona localităţii Săcel, judeţul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană. În urma impactului acesta, aflat singur în maşină, a decedat. Circulaţia rutieră este restricţionată pe benzile doi şi de urgenţă ale sensului de mers Sebeş – Sibiu, desfăşurându-se pe prima, îngreunat, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt în creştere. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului rutier”, a comunicat Centrul Infotrafic.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, traficul pe Autostrada A1 Sibiu – Deva a fost reluat.