Tragedie pe râul Olt. Un bărbat s-a înecat și altul este dat dispărut după ce au plecat la pescuit și nu s-au mai întors

Publicat: 17 12. 2022, 17:38
Sursa FOTO: antena3.ro

Un bărbat de 42 de ani s-a înecat în râul Olt și un altul este dat dispărut după ce sâmbătă au plecat la pescuit și nu s-au mai întors la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37, respectiv 42 de ani, și sunt din municipiul Sibiu.

Soţia unuia dintre bărbaţii dispăruţi a alertat Poliţia sâmbătă dimineaţa.

”În dimineața acestei zile, în jurul orei 9:30, soția unuia dintre bărbați a sesizat prin apel 112 faptul că, soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare”, informează IPJ Sibiu.

Mai multe echipe de polițiști, inclusiv echipaj chinotehnic, alături de forțe ale IJJ Sibiu au desfășurat ample căutări în vederea identificării celor doi bărbați semnalați ca dispăruți.

De asemenea, a fost solicitat și sprijinul ISU pentru căutări în albia râului Olt.

Polițiștii efectuează în continuare căutări pentru a da și de urma celui de-al doilea bărbat dispărut în imediata apropiere a râului Olt, în zona localităților Bradu – Scoreiu, întrucât cei doi bărbați ar fi plecat la pescuit în această zonă, mai transmite sursa citată.