Traian Băsescu se află la Neptun

Publicat: 15 02. 2012, 09:46
Actualizat: 26 07. 2012, 09:31
Președintele Traian Băsescu se află pe litoral împreună cu soția sa, cazându-se la vila de protocol din stațiunea Neptun, unde obișnuiește să stea când vine la mare.

Președintele Traian Băsescu se află pe litoral împreună cu soția sa, cazându-se la vila de protocol din stațiunea Neptun, unde obișnuiește să stea când vine la mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei au confirmat, miercuri, că președintele Traian Băsescu a sosit pe litoral cu o zi în urmă, după orele prânzului, cu un elicopter. El era însoțit de soția sa, Maria Băsescu, cazându-se la o vilă de protocol din stațiunea Neptun.

Perioada în care președintele va sta pe litoral nu este cunoscută. Traian Băsescu vine în fiecare an în minivacanțe la mare, de fiecare dată cazându-se în stațiunea Neptun.

Ministerul Internelor și Reformei Administrative a mărit, în această perioadă, dispozitivul de forțe de ordine din Neptun, echipaje de Poliție și Jandarmerie fiind dislocate în stațiune pentru asigurarea ordinii publice. (Mediafax)