Traian Băsescu și soția sa au plecat cu elicopterul de la Covasna

Publicat: 02 01. 2013, 11:44
Actualizat: 04 07. 2013, 02:44

Președintele Traian Băsescu și soția sa, Maria, au plecat, miercuri, cu elicopterul din stațiunea Covasna, unde se aflau de duminică și unde au petrecut Revelionul alături de cele două fiice, dar și de Elena Udrea și Gheorghe Falcă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Traian Băsescu și soția sa au plecat, în jurul orei 11.00, cu elicopterul din Covasna, fără a face declarații jurnaliștilor care se aflau acolo.

Șeful statului și soția acestuia au ajuns, duminică, tot cu elicopterul, la Covasna, cazându-se la vila de protocol din stațiune.

Președintele Băsescu și familia sa au petrecut Revelionul la un hotel de patru stele din stațiune, alături de Elena Udrea și de soțul acesteia și de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al șefului statului. Șeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 22.00, fără să facă declarații, și a plecat în jurul orei 03.00.

De altfel, marți, președintele Traian Băsescu a ieșit cu soția sa la o plimbare prin stațiunea Covasna, alături de Gheorghe Falcă și familia acestuia și de Elena Udrea și soțul său.

Șeful statului și soția sa au ieșit zilnic la plimbare în perioada petrecută în Covasna. Duminică, întrebat de jurnaliști ce își dorește pentru noul an, șeful statului a spus că și-ar dori multe, dar, spre exemplu, își dorește să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program „cu multe beneficii pentru români”.

Luni, Traian Băsescu le-a reproșat jurnaliștilor că i-au mințit pe români când au prezentat meniul restaurantului unde a petrecut Revelionul ca fiind meniul președintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media „au interesul să satureze oamenii cu președintele”.

De asemenea, el i-a criticat pe jurnaliști că stau „agățați” de gardul vilei unde era cazat.