Tramvai lovit de TIR. Două persoane au fost rănite

Publicat: 14 03. 2013, 12:42
Actualizat: 03 08. 2014, 07:00

Mai multe persoane au fost rănite, joi, în zona Podul de Piatră din Iași, după ce un TIR a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un tramvai, acesta sărind de pe șine, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de descarcerare, SMURD și ambulanțe, transmite corespoondentul Mediafax.

În momentul respectiv, în tramvai se aflau aproximativ 20 de persoane, dintre care două au avut nevoie de intervenția medicilor, fiind ulterior transportate la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Potrivit medicului coordonator SMURD din Iași, cele două victime sunt conștiente și nu au leziuni care să le pună viața înm pericol. Totodată, câteva persoane au suferit atacuri de panică, însă cei doi șoferi, vatmanul și conducătorul tirului, se află în stare bună.

Potrivit reprezentanților Poliției Iași, joi, în jurul orei 12.00, un TIR a intrat pe contrasens după ce șoferul a încercat să facă o manevră de depășire, lovind un tramvai care circula pe traseul liniei 11, în zona Podul de Piatră, din municipiul Iași.

„Două pesoane, o femeie aflată în tramvai, precum și vatmanul, au fost rănite mai grav, fiind transportate la spital, restul răniților primind îngrijiri medicale la fața locului.

La ora transmiterii acestei știri, zona în care s-a petrecut accidentul a fost izolată întrucât din rezervorul TIR-ului s-a scurs combustibil, existând riscul producerii unei explozii. 

 

Florin Ghețău, corespondenti@mediafax.ro