TRANȘANT. Rareș Bogdan: Suntem un popor profund indisciplinat/ Nu vom reuși decât cu măsuri extrem de dure

Publicat: 21 03. 2020, 23:47
Actualizat: 21 03. 2020, 23:48
PREMIERĂ. Rareș Bogdan este singurul eurodeputat român numit membru al Comisiei speciale privind ingerințele externe și combaterea dezinformării / Sursă Foto: Gândul Live

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, scrie pe pagina sa de Facebook că românii sunt un popor „profund indisciplinat” și „mai inconștienți decât orice națiune europeană”, astfel că sunt necesare interdicții și măsuri coercitive pentru a limita răspândirea noului coronavirus. 

„Curaj și hotărâre. În România nu merge din păcate cu recomandări, merge exclusiv cu interdicții și măsuri coercitive, dure, radicale. Suntem un popor profund indisciplinat, care contesta autoritatea statului în mod ancestral. Suntem mai italieni decât italienii, mai latini decât latinii și mai inconștienți decât orice națiune europeană. Nu vom reuși decât cu măsuri extrem de dure și exemple vizibile”, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

 

Rareș Bogdan mai spune că, în acest moment „cu mângâieri pe creștet și recomandări de a nu face, nu merge la acest popor. Privind spre surorile mai mari de ginta latină, Italia și Spania, putem să înțelegem de ce să ne fie frică și ce greșeli să nu repetăm”.