Transfăgărășanul, impracticabil din cauza zăpezii

Publicat: 15 02. 2012, 10:59
Actualizat: 01 03. 2012, 11:06
Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că DN7C - Transfăgărășan - a devenit, duminică, impracticabil din cauza zăpezii care a căzut în ultimele ore, existând riscul producerii unor avalanșe.


Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că DN7C – Transfăgărășan – a devenit, duminică, impracticabil din cauza zăpezii care a căzut în ultimele ore, existând riscul producerii unor avalanșe.

Sursa citată precizează, totodată, că duminică, la ora 11.00, traficul rutier se desfășura normal pe restul marilor artere din țară, nefiind semnalate blocaje sau alte evenimente care să perturbe circulația vehiculelor.

"Ținând cont de faptul că plouă sau ninge în majoritatea județelor din țară, carosabilul fiind umed sau acoperit cu zăpadă, Poliția Rutieră îi sfatuiește pe conducătorii auto să adopte o manieră calmă de pilotare, să efectueze orice manevră numai după o temeinică asigurare și să circule cu viteză redusă adaptată în permanență condițiilor de drum și trafic", mai arată Centrul Infotrafic.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro