Trei autotrenuri, implicate într-un accident în lanț pe DN 1, traficul se desfășoară pe un sens

Publicat: 16 08. 2013, 16:07
Actualizat: 16 08. 2013, 16:07

Un șofer a fost rănit, vineri, după ce trei autotrenuri, unul singur fiind încărcat, au fost implicate într-un accident în lanț produs pe DN 1, la ieșirea din municipiul Sebeș spre Sibiu, iar în prezent traficul se desfășoară alternativ, pe un sens.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Alba, Luminița Prodan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că trei autotrenuri, dintre care unul singur încărcat – cu produse congelate -, au fost implicate, vineri, într-un accident produs pe DN 1, la ieșirea din municipiul Sebeș spre Sibiu, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.

Prodan a spus că în urma impactului șoferul unuia dintre autovehicule a fost rănit ușor, fiind nevoie însă de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea acestuia din cabina mașinii.

Potrivit sursei citate, din cauza accidentului traficul rutier pe DN 1, la ieșirea din Sebeș spre Sibiu, se desfășoară, la ora transmiterii acestei știri, alternativ, pe un singur sens.

În aceeași zonă, vineri la prânz s-a produs un alt accident, în care au fost implicate două autoturisme, iar o femeie a fost rănită.