Trei autoturisme au ars într-o parcare din centrul Piteștiului

Publicat: 27 08. 2013, 11:47
Actualizat: 28 03. 2019, 13:31

Trei autoturisme au ars, marți dimineață, într-o parcare din centrul municipiului Pitești, una dintre acestea fiind distrusă în proporție de 90 la sută, iar pompierii nu exclud posibilitatea ca focul să fi fost pus intenționat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul a fost sesizat de un bărbat care locuiește în zona respectivă, iar până la sosirea pompierilor o mașină care a ars în proporție de 90 la sută, iar celelalte două au fost avariate parțial.

„Am fost sesizați prin serviciul unic de urgență 112 că arde un autoturism, focul s-a extins apoi la alte două mașini. S-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, iar focul a fost stins imediat. Pagubele vor fi evaluate în cursul zilei de marți. Autoturismul care a luat foc inițial este distrus în proporție de 90 la sută, celelalte două sunt parțial avariate. În cursul zilei de astăzi se vor stabili și cauzele incendiului”, a declarat Marian Drăguț de la ISU Argeș

Pompierii iau în calcul două variante în acest caz, respectiv ca focul să fi fost pus intenționat sau să se fi produs un scurtcircuit la una dintre mașini.

Parcarea unde a izbucnit incendiul se află în zonă centrală a orașului, lângă un bazar păzit, personalul care supraveghează acest perimetru spunând că nu a văzut persoane suspecte.

Proprietarii mașinilor avariate în incendiu nu au fost găsiți până în prezent.