Trei băcăuani, prinși de polițiști după ce au bătut doi bătrâni ca să le fure 23 de lei

Publicat: 10 06. 2015, 22:25
Actualizat: 11 06. 2015, 09:33

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, trei tineri, între care o fată de 20 de ani, au fost reținuți în urma unor percheziții domiciliare desfășurate, miercuri, în patru locuințe din comuna Parava, în baza unor mandate emise de Judecătoria Bacău.

Descinderile polițiștilor au avut loc în urma unor informații deținute de anchetatori cu privire la comiterea unei tâlhării în locuința unor bătrâni.

„În baza unei înțelegeri prealabile, cei trei bănuiți s-ar fi întâlnit la un bar din apropierea locuinței celor doi bătrâni din localitatea Parava, unde ar fi hotărât să sustragă bani de la aceștia. Ulterior, cei trei ar fi pătruns prin efracție în locuința bătrânilor și, prin acte de violență, i-ar fi deposedat de un portofel în care se afla suma de 23 de lei”, a declarat, miercuri, putătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

După comiterea tâlhăriei, cei trei tineri au fugit, în timp ce unul din bătrâni a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei tineri urmează să fie prezentați în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.