Trei copii au ajuns la spital după ce au mâncat grâu cu otravă pentru șoareci. Micuții nu sunt rude. Poliția a deschis o anchetă

Publicat: 19 04. 2018, 12:54

Purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Mihai Drăghiciu, a declarat că polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce trei copii, cu vârste între 7 și 8 ani, au mâncat grâu cu otravă pentru șoareci. Incidentul s-a petrecut în Râmnicu Sărat, acasă la unul dintre copii, unde ceilalalți doi au venit să se joace.

” Este vorba de trei copii care provin din familii diferite. Se jucau toți în curtea locuinței uneia dintre ei. Au găsit un borcan în care se afla grâu cu otravă pentru șoareci și au ingerat accidendatal. Noi am deschis dosar penal”, a spus Drăghiciu.

Felicia Vasile, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Râmnicu-Sărat, a declarat, la rândul său, că cei trei copii au fost transferați la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

„Au fost aduși trei copii, doi de opt ani și unul de șapte ani, cu stare generală bună. Li s-a acordat primul ajutor și au fost transferați la spitalul Grigore Alexandrescu din București, la Toxicologie pentru a fi urmăriți. Nu sunt probleme deosebite”, a spus Vasile.