Trei mașini s-au ciocnit în zona Eroilor din Capitală. O persoană este încarcerată

Publicat: 04 11. 2013, 16:22
Actualizat: 19 05. 2015, 19:38

Două persoane au fost rănite luni după-amiază, una dintre acestea fiind încarcerată, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autotursime, la intersecția bulevardelor Eroilor și Eroii Sanitari, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din echipele de intervenție.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliția Rutieră, SMURD și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Victimele erau conștiente și au fost transportate la Spitalul Universitar, aflat în apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Andrei Codău, un autoturism Volkswagen care venea pe bulevardul Eroilor dinspre Academia Militară s-a ciocnit cu două mașini Suzuki care circulau pe bulevardul Eroilor Sanitari.

Codău a mai spus că accidentul s-a produs, în mod cert, după ce unul dintre șoferi a trecut pe roșu, însă urmează să se stabilească cine este vinovat, pentru că toți trei șoferii le-au declarat polițiștilor că au intrat în intersecție la culoarea verde a semaforului.