Trei tineri s-au spânzurat în ultimele patru zile la Iași din cauza unor decepții sentimentale

Publicat: 04 06. 2013, 22:05
Actualizat: 03 07. 2013, 21:21

Trei tineri s-au spânzurat în ultimele patru zile la Iași din cauza unor decepții sentimentale, ultima tragedie de acest gen fiind cea a unei studente la Facultatea de Medicină Dentară, care și-a pus capăt zilelor în apartamentul închiriat în care locuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii ieșeni cercetează împrejurările în care o studentă la Facultatea de Medicină Dentară din Iași, în vârstă de 29 de ani, s-a spânzurat, luni seară, în apartamentul pe care îl închiriase în Iași. Studenta era din localitatea Câmpulung Moldovenesc și locuia cu o altă tânără, într-un bloc din zona Copou.

Potrivit acesteia, colega sa de apartament era afectată în ultimele zile, după ce s-a despărțit recent de prietenul ei, acesta fiind, se pare, motivul pentru care a recurs la gestul extrem.

Tânăra nu a lăsat niciun mesaj de adio.

„A fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a declarat, marți, presei Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași.

Aceasta este a treia sinucidere petrecută la Iași în ultima săptămână, după ce, sâmbătă, un alt student, din cadrul Facultății de Construcții din Iași, s-a spânzurat în camera de cămin din complexul Tudor Vladimirescu, el fiind găsit mort de către colegul său de cameră în cursul serii de duminică. El s-a sinucis la scurt timp după ce s-a certat cu prietena.

De asemenea, pe 1 iunie, un adolescent în vârstă de 14 ani, din localitatea ieșeană Cozmești, a recurs la un gest similar, spânzurându-se în livadă. El a lăsat o înregistrare video, în care mărturisea, între altele, că este „sfâșiat” de dorul prietenei sale.