Tren rapid blocat aproape două ore la intrarea în Brăila, după ce locomotiva a lovit un cal

Publicat: 15 02. 2012, 11:55
Actualizat: 08 07. 2012, 18:03
Trenul rapid 875 București - Galați a fost blocat, în noaptea de luni spre marți, timp de aproape două ore, la intrarea în municipiul Brăila, după ce locomotiva garniturii a lovit un cal aflat pe calea ferată.

Trenul rapid 875 București – Galați a fost blocat, în noaptea de luni spre marți, timp de aproape două ore, la intrarea în municipiul Brăila, după ce locomotiva garniturii a lovit un cal aflat pe calea ferată.

Rapidul plecase din București Nord la ora 19.00 și ar fi trebuit să ajungă la destinație puțin după ora 23.00, însă în jurul orei 22.30, la intrarea în Brăila, locomotiva a lovit un cal.

Conform reprezentanților Regionalei CFR Galați, locomotiva a suferit ușoare defecțiuni după ce a lovit animalul aflat între șine. În urma impactului, o țeavă de sub locomotivă s-a rupt, fiind necesară înlocuirea locomotivei.

Dat fiind că se aflau în oraș, cei mai mulți brăileni aflați în tren și-au sunat cunoștințele ori au apelat la taximetre pentru a ajunge mai repede acasă. În schimb, călătorii din Galați au fost nevoiți să aștepte două ore până când a fost adusă o nouă locomotivă, iar trenul a pornit spre destinație.