Trenul internațional Corona a fost oprit la Stânceni, după ce locomotiva a început să fumege

Publicat: 02 01. 2014, 12:05
Actualizat: 31 07. 2014, 14:30
Trenul internațional Corona, care circulă pe ruta Brașov - Budapesta, a fost oprit, miercuri seară, în gara Stânceni, județul Mureș, după ce a locomotiva a început să fumege, pompierii și o echipă de specialiști de la Regionala CFR Brașov urmând să intervină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trenul internațional Corona, care circulă pe ruta Brașov – Budapesta, a fost oprit, miercuri seară, în gara Stânceni, județul Mureș, după ce a locomotiva a început să fumege, pompierii și o echipă de specialiști de la Regionala CFR Brașov urmând să intervină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, miercuri, în jurul orei 23:00, mecanicul trenului InterRegio nr. 406 Brașov – Budapesta a sunat la Dispeceratul ISU, anunțând că iese fum de la locomotivă.

Trenul a fost oprit în gara Stânceni, din județul Mureș, iar locomotiva a fost decuplată de garnitura de tren.

Potrivit reprezentantului ISU Harghita, „nu a fost necesară evacuarea călătorilor”.

La intervenție s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Garda Toplița, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, care așteaptă sosirea unei echipe specializate de la Regionala CFR Brașov care să decupleze curentul electric pentru a putea interveni.