Trupul neînsuflețit al lui Vadim Tudor, depus la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou” din București

Publicat: 15 09. 2015, 13:52
Actualizat: 15 09. 2015, 15:26

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a spus că acesta se simțea rău de trei zile, dar nu a vrut să meargă la spital.

„Ieri dimineață (luni dimineață – n.r.), i s-a făcut din nou rău, nu a vrut să chemăm salvarea, dar când a văzut că nu mai are aer și se sufocă, a chemat el singur salvarea. Nu am mai stat să aștept, l-am urcat în mașină și într-un minut am fost la Spitalul Militar. Când s-a dat jos de pe masă, cu perfuziile, el era lucid, iar dintr-o dată a făcut stopul cardiac, din care nu a mai ieșit”, a spus sora lui Vadim Tudor.

„Cred că cea mai mare dorință a lui ar fi fost ca noi să ducem România Mare mai departe”, a spus și una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor.

De când sicriul a fost depus la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou”, zeci de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu fondatorului PRM.

Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în București, era scriitor, politician și jurnalist. A fost fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European și fost senator.