Tudor Chirilă, invitat în ediția din această seară a Gândul LIVE, de la ora 20.00

Publicat: 27 11. 2012, 16:46
Actualizat: 30 07. 2014, 03:03

Tudor Chirilă, solist al trupei „Vama” și actor, este invitat marți seară, de la ora 20.00, la emisiunea Gândul LIVE.

Tudor Chirilă va vorbi la Gândul LIVE despre noua sa carte, „Exerciții de echilibru”, despre activitatea trupei „Vama”, dar și despre problemele sociale cu care se confruntă România.

Emisiunea Gândul LIVE poate fi urmărită AICI, de la ora 20.00

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor și producător. A jucat în 13 spectacole de teatru, în regia unora dintre cei mai valoroși regizori români, printre care Alexandru Tocilescu, Alexandru Darie, Alexandru Dabija, Iarina Demian, Gelu Colceag, Horațiu Mălăele, Victor Ioan Frunză.

În 2004 a câștigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din „A douăsprezecea noapte”, de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, fiind cel mai tânăr actor care a obținut această distincție până în acel moment. Printre producțiile de film în care a jucat se numără „Legături bolnăvicioase”, în regia lui Tudor Giurgiu, „Milionari de weekend”, în regia lui Cătălin Saizescu, și „Nordrand”, coproducția austro-germană regizată de Barbara Albert. În 1996 a fondat și a devenit solistul uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. În prezent este solistul trupei Vama.