Tudorel Toader, ironizat de ambasada unui stat european: Acest mesaj se va autodistruge

Publicat: 11 04. 2019, 19:04

Ambasada Olandei a postat următorul mesaj: „21 de zile până la Ziua Națională. A început numărătoarea inversă și suntem în toiul pregătirilor: pe 24 aprilie sărbătorim Ziua Națională a Olandei. Astăzi a plouat, noi am degustat. Și ni s-a mai și arătat ceva în cafea”, scrie Ambasada Olandei, făcând referire la o fotografie cu o cafea în interiorul căreia scrie „This text will self destruct” ( n.r: „Acest text se va autodistruge”).

Mesajul vine ca o ironie la Tudorel Toader, care pe 6 aprilie scria un mesaj în care sublinia că îl va șterge după o oră: „O simplă precizare! În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență! PS: această postare va fi stearsă după o oră !”.

De altfel, asta nu a fost prima oară când ministrul Justiției a anunțat durata mică de viață a mesajelor sale, pe 22 octombrie anul trecut acesta publicând ceva asemănător: „Răspuns pentru cei ce nu vor să înțeleagă: Comisa de la Veneția nu a luat în discuție modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor justiției. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018! PS: mesajul va fi șters peste o oră!”, scria Toader pe Facebook.

Foto: Ambasada Olandei în România/ Facebook