Turcescu, la prima apariție în direct, după „deconspirare”: „S-a spus despre mine că am fost șantajat, că mi s-a arătat pisica. Iată ce s-a întâmplat în realitate”

Publicat: 29 10. 2014, 00:00

Fostul realizator TV a fost invitat la emisiunea lui Radu Moraru și a dezvăluit reacția celor din jur de după momentul „deconspirării”

„A fost un șoc pentru foarte mulți, inclusiv din familia mea, dintre prietenii mei. Mi-am propus să nu îi judec”, a spus fostul realizator TV, care mai spune că a aflat că nu mai are la fel de mulți prieteni: „E adevărat că dintr-o listă lungă de oameni care mă căutau, lista s-a mai împuținat. Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreț față de gestul meu, eu îi înțeleg pe deplin. Nu vreau să îi judec pentru cum au reacționat”.

Pentru că s-a discutat mult despre varianta că ar fi fost șantajat și de aceea a ales să facă acea dezvăluire, Turcescu a ținut să lămureaască problema: „S-a spus despre mine că am fost șantajat, că mi s-a arătat pisica. Nu a existat un asffel de moment. Nu a venit nimeni să îmi arate niște documente și să îmi spună „dacă nu faci asta, uite ce se întâmplă”. A fost un moment în care am simțit, mi s-a arătat că am greșit, am spus: Robert, trebuie să pui rânduiala în viața ta”.

Robert Turcescu a mai spus că a luat singur decizia de a face acea declarație, că nu a discutat cu nimeni „nici măcar cu, pe atunci, viitoarea mea soție. I-am spus că mă duc în altă cameră pentru că am ceva de scris pe blog”.