TVR va transmite duminică meciul lui Lucian Bute

Publicat: 14 08. 2015, 10:14

Meciul dintre Lucian Bute și Andrea Di Luisa va fi transmis direct în Statele Unite ale Americii, Canada, Italia, Rusia și Marea Britanie, iar pentru telespectatorii TVR va fi comentat de Narcis Șelaru.

Partida pe care TVR 1 o va transmite în direct duminică, de la ora 05.00, și în reluare, în aceeași zi, de la ora 17.15, se va disputa în Centre Bell din Montreal. În aceeași arenă, în 2007, Lucian Bute a câștigat titlul mondial, învingându-l pe columbianul Berrijo, deținătorul centurii în acel moment.

După un an și șapte luni de absență din ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute va urca din nou în ring. În cazul în care va câștiga partida, Bute va avea șansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial.

Lucian Bute, în vârstă de 35 de ani, are în palmares 31 de victorii și două înfrângeri. Pugilistul român a avut cel mai recent meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze, pe 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce românul s-a accidentat la spate.

Di Luisa, în vârstă de 33 de ani, are în palmares 17 victorii și două înfrângeri, dintre succese 13 fiind înainte de limită. Andrea Di Luisa a avut cel mai recent meci de box în decembrie 2014, când a câștigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, învingându-l pe Roberto Cocco.