Udrea: Nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv „Gala Bute”

Publicat: 16 08. 2015, 15:07

„Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arată că Lucian Bute rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. E un român cu care putem să ne mândrim pentru că a reușit prin talent, determinare și foarte multă muncă. Sper și cred că, până își va agăța mănușile în cui, va mai purta măcar o dată centura de campion mondial. Privind în urmă, chiar după toate lucrurile care mi s-au întâmplat anul acesta, nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv ‘Gala Bute’ și mă bucur că românii au putut să-și vadă campionul boxând acasă”, a scris Udrea pe Facebook, duminică.

Ea i-a felicitat și le-a mulțumit celor de la TVR, care, chiar și în condiții „financiare dificile”, au făcut posibilă transmiterea meciului lui Lucian Bute în România.

Lucian Bute l-a învins duminică dimineața prin KO tehnic în repriza a patra pe italianul Andrea Di Luisa, campionul european la categoria supermijlocie, în cadrul unei gale care a avut loc la Centre Bell din Montreal (Canada). În vârstă de 35 ani, Bute a înregistrat cea de-a 32-a victorie din carieră și a 25-a înainte de limită, în palmaresul său figurând și două înfrângeri, scrie Agerpres.