Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață: „Cu doi oameni dragi mie” – FOTO

Publicat: 13 01. 2020, 00:08

Potrivit primelor informații, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa din Pipera și pare a fi fost o moarte naturală iar trupul jurnalistei nu prezintă urme de violență.

Alături de trupul neînsuflețit al jurnalistei au fost găsiți decedați și trei câini, iar alți cinci au fost găsiți în viață. Cristina Țopescu locuia singură.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, potrivit autorităților.

Cea mai recentă fotografie pe care jurnalista a postat-o pe rețelele de socializare înainte de a muri a fost pe 18 decembrie 2019, la ora 01.46 a.m. – „Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”, a scris Cristina Țopescu alături de poza în care apare alături de Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu.