Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, tânărul polițist mort într-un accident rutier. Ar fi petrecut cu prietenii până târziu, în Ajun de Crăciun

Publicat: 25 12. 2019, 14:02

Tragedie în prima zi de Crăciun pentru o familie din Teleorman. Tânărul Bogdan Ene se îndrepta către serviciu. La ora 08.00 ar fi intrat în patrulare, dar între Alexandria și Lăceni a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Nu este cunoscută în acest moment cauza exactă a accidentuli, dar se presupune că tânărul polițist a adormit la volan.

După accident, o femeie s-a apropiat de el și a sunat la 112. Potrivit femeii, ultimele cuvinte ale tânărului polițist au fost: „Mi-e frig și mă doare în piept”, scrie Observator.

Când a sosit ambulanța, Bogdan intrase în stop cardio-respirator.

Polițistul în vârstă de 25 de ani, fiul unui cunoscut om de afaceri din comuna Orbeasca, ar fi petrecut cu niște prieteni în Ajunul Crăciunului și ar fi stat până târziu.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

„Conform primelor date, tânărul de 25 de ani, din comuna Orbeasca, conducea un autoturism din direcția Lăceni către Alexandria, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tănărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru”, a declarat Daniela Pășu, purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman.