Ultimele vești despre starea lui Mihai Tudose. Ministrul Sănătății: „NU mai dorește să dăm date despre el”

Publicat: 27 03. 2019, 14:38

„Mihai Tudose este bine, dar am fost anunțată că nu mai dorește să dăm date despre starea lui de sănătate, din acest moment. E bine că s-a terminat bine”, a declarat, miercuri, la Târgu-Jiu, Sorina Pintea.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgență marți la spital. Marți seara, acesta a postat un mesaj pe Facebook, după internarea în spital, precizând că a suferit un mic incident, dar că totul a trecut cu bine și că în două zile revine „înapoi la treabă”.

„Sunt bine! 😊 Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declara, marți seară, că fostul premier Mihai Tudose este „în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

Ministrul a mai spus că fostul premier este în salon și va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.