Ultimul mesaj al lui Adrian Zuckerman în calitate de ambasador al SUA: Îi voi fi veșnic recunoscător lui Trump

Publicat: 20 01. 2021, 17:58
Actualizat: 06 04. 2021, 15:09
Ultimul mesaj al lui Adrian Zuckerman în calitate de ambasador al SUA: Îi voi fi veșnic recunoscător lui Trump / Sursă Foto: MAPN

„Îi voi fi veșnic recunoscător Președintelui Trump”, a afirmat Adrian Zuckerman în ultimul său mesaj în calitate de ambasador al SUA în România.

„Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună”

„Îi voi fi veșnic recunoscător Președintelui Trump pentru că mi-a acordat încrederea de a mă numi reprezentantul său și al poporului american în România. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună, pe atâtea planuri, în puțin mai mult de un an cât am petrecut aici”, a scris, pe Facebook, Adrian Zuckerman.

Ambasadorul a mai afirmat că România este pe drumul cel bun și este sigur că țara noastră va deveni un lider al Europei.

„Am avut parte de binecuvântarea de a cunoaște mii de români din toată țara. Românii sunt oameni calzi, grijulii și muncitori, care își doresc și merită o Românie mai bună. Sunt sigur că România este pe drumul cel bun și că va deveni un lider al Europei”, a mai scris diplomatul.

Adrian Zuckerman a fost decorat de Klaus Iohannis

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Adrian Zuckerman, a primit luni, de la președintele Klaus Iohannis, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, săptămâna trecută, decretul pentru decorarea ambasadorului Adrian Zuckerman cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce în semn de „înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată pe parcursul mandatului său în România, precum şi pentru implicarea substanţială în dezvoltarea şi aprofundarea Parteneriatului strategic dintre ţara noastră şi Statele Unite ale Americii”.