ULUITOR! Un copil de 5 ani a sustras și condus SUV-ul familiei. Ce le-a spus polițiștilor care l-au oprit pe o autostradă

Publicat: 06 05. 2020, 17:05
Actualizat: 08 05. 2020, 17:07
Momentul în care polițiștii de autostradă au oprit un copil de 5 ani care a sustras și condus SUV-ul familiei

Un copil de 5 ani din statul american Utah a fost oprit de poliţiştii de autostradă, în data de 3 mai, în timp ce conducea un autoturism SUV.

Întrebat unde merge, acesta a spus că la magazin, ca să-şi cumpere un Lamborghini, deși avea doar 3 dolari în buzunar. Când a fost oprit, el conducea din picioare, pentru a putea ajunge la pedale.

Ulterior, mama copilului a povestit că micuțul îi ceruse să îi cumpere un Lamborghini de lux, iar aceasta i-a spus că acest lucru nu e posibil.

Copilul s-a enervat, iar cei doi chiar s-au certat, dar femeia nu s-a gândit că vorbește serios și nici că lucrurile vor degenera astfel.

În acea zi, când a fost prins pe autostradă, băiețelul a profitat de faptul că se afla doar în grija fratelui mai mare, părinții lor fiind plecați de acasă, și a furat mașina familiei.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar autorităţile locale vor stabili dacă îi vor sancţiona pe părinţi pentru neatenţia lor, care se putea solda cu victime, scrie Mediafax.

FOTO & VIDEO: Utah Highway Patrol