Un agent de pază mort și altul rănit, după ce mașina de transport valori în care se aflau s-a răsturnat

Publicat: 25 09. 2014, 19:32
Actualizat: 05 02. 2019, 13:40

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Poliției Județene Brașov, accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 12.00, pe D.J.105, la kilometrul 4 + 200 metri, când un brașovean de 41 de ani conducea o autospecială transport valori monetare din direcția Cincu spre Cincșor, iar într-o curbă ușoară la dreapta, din cauza vitezei neadaptate și a unei denivelări a șoselei a pierdut controlul vehiculului, intrând pe acostament, , transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Ulterior, vehiculul a revenit pe banda de mers, a intrat în balans și derapaj și a părăsit partea carosabilă, pe direcția opusă, unde s-a lovit cu partea laterală stângă de un copac”, se arată în comunicatul Poliției brașovene.

În urma accidentului, unul dintre agenții de pază, aflat pe bancheta din spate, a murit, iar cel din dreapta șoferului a fost grav rănit, acesta fiind transportat cu ambulanța la Spitalul din Făgăraș.

„Polițiștii au luat imediat măsuri de pază și protecție a locului accidentului, iar societatea deținătoare a autovehiculului a trimis o altă autospecială cu echipaj specializat în transporturi de valori, care a preluat întreaga sumă rămasă în autospeciala avariată”, se ami arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Poliției municipiului Făgăraș, potrivit sursei citate.