Un angajat al Ambulanței Călărași amenință că se aruncă în gol de la 25 de metri

Publicat: 25 11. 2016, 10:42

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, ar fi recurs la acest gest din cauza unor neînțelegeri pe care le are la serviciu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, a declarat că polițiștii încearcă să-l convingă pe bărbat să renunțe la protest, dar acesta refuză să comunice.

„Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, conducător de ambulanță. Pe fondul unor probleme de serviciu, s-a urcat pe o atenă la aproximativ 25 de metri. La fața locului ISU a dislocat un echipaj de prim ajutor SMURD și unul de descarcerare. Poliția negociază cu acesta. Afară este destul de frig. La fața locului sunt colegi de la Ambulanță și de la Jandarmerie. Deocamdată refuză comunicarea. S-au încercat mai multe forme. Speram să găsim soluțiile prin care să reușim să comunicăm și să-l convingem să se dea jos”, a declarat reprezentantul ISU la b1.

Întrebat dacă echipele de intervenție au în dotare o pernă pneumatică ce i-ar putea salva viața bărbatului dacă acesta se va arunca de la înălțime, purtătorul de cuvânt al ISU a declarat: „La fata locului nu avem un astfel de echipament. În cazul de față nici perna nu este o soluție. Distanța este destul de mare, iar dacă omul ar vea să recurgă la un gest necugetat, ar putea să sară lângă pernă”.