Un băietel din India, astrolog, a devenit celebru în urma profețiilor legate de apariția coronavirusului, anunță o nouă catastrofă

Publicat: 15 08. 2020, 15:47
Actualizat: 15 08. 2020, 15:49

O nouă catastrofă între decembrie și martie ar putea amenința umanitatea. Așa spune Abhigya Anand, celebrul indian de 14 ani din întreaga lume că a prezis pandemia în 2019. El a menționat Coronavirus atunci cu o asemenea precizie și chiar a specificat că va începe din China.

O nouă prognoză emisă de adolescentul indian

Anand a lansat în urmă cu câteva ore o nouă prognoză în care a anunțat când se va încheia pandemia și, de asemenea, a avertizat despre o nouă tragedie care va începe să aibă loc în decembrie a acestui an și care va izbucni în martie 2021.

Este cel mai tânăr student care și-a încheiat studiile despre Vastu Shastra, o doctrină veche a culturii hinduse care analizează modul în care natura afectează construcțiile umanității. În plus, el are o diplomă postuniversitară în microbiologie ayurvedică, potrivit easternherald.com.

Abhigya asigură în noul său videoclip că 5 septembrie a acestui an va fi data la care Covid-19 va fi eradicat complet. Și a subliniat că este posibilă scăparea de „aceste focare pandemice” numai dacă se obține „imunitate”.

Pe de altă parte, el a spus că este necesar să încetați „uciderea animalelor și rănirea naturii mamei”, deoarece aceasta are consecințe „în Karma noastră”. „Dacă o facem, va trebui să ne confruntăm cu furia mamei pământești”, a subliniat el.

Martie 2021, luna definitorie

Anand a specificat că la 20 decembrie va începe să izbucnească o nouă tragedie care va izbucni în martie 2021.

În videoclipul din august 2019, băiatul astrolog a explicat că, în noiembrie a anului trecut, se va dezvolta o boală care se va răspândi pe întreaga planetă. El a subliniat chiar că China va fi una dintre țările cele mai afectate de fenomen.

Abhigya Anand a ajuns la această concluzie pe baza unei eclipse lunare și alinieri planetare de anul trecut. În plus, ea a explicat că pe 31 martie va veni momentul culminant al acestei catastrofe, rodul unirii lui Marte cu Jupiter, Saturn și Luna.

În plus, Anand a vorbit și despre prețurile aurului, argintului și petrolului setate să crească semnificativ, ceea ce datele din mână nu s-au întâmplat. El a menționat, de asemenea, un posibil război între Statele Unite și Iran, care nu s-a întâmplat chiar dacă au existat tensiuni puternice între cele două state.