Un bărbat a atacat cu cuțitul trei persoane într-o piață din Cluj. Agresorul, reținut

Publicat: 11 06. 2019, 12:12

Potrivit unui comunicat de presă transmis marți de Poliția Cluj, un bărbat de 34 de ani a atacat, luni, cu cuțitul, trei persoane pe care le cunoștea, respectiv doi bărbați și o femeie, în fața Halei Agroalimentare din Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca. Una dintre victime a fost tăiată la un picior.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că (…) bărbatul care a folosit cuțitul în timpul scandalului nu se mai afla la fața locului, părăsind zona imediat după comiterea faptei cu un autoturism înmatriculat în străinătate. (…) În urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că există posibilitatea ca agresorul să intenționeze să părăsească țara, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliției de Frontieră Oradea în vederea depistării bărbatului. La scurt timp, intenția bărbatului de a părăsi România a fost confirmată de Poliția de Frontieră Borș”, se arată în comunicatul citat.

Polițiștii l-au dus pe bărbat la audieri, ulterior fiind reținut și ceretat pentru lovire sau alte violente, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta va fi prezentat, marți, în fața magistraților pentru a se dispune altă măsură preventivă pe numele lui.

Foto: 123RF