Un bărbat a fost declarat decedat din cauza Covid-19 de cadrele medicale. Reprezentantul firmei de pompe funebre spune că l-a ridicat pe bărbat din baie

Publicat: 01 09. 2020, 00:32
Actualizat: 06 04. 2021, 14:43
Un bărbat a fost declarat decedat din cauza Covid-19 de cadrele medicale. Reprezentantul firmei de pompe funebre spune că l-a ridicat pe bărbat din baie

Unui  bărbat i-a apărut pe corp o urticarie, a făcut febră și a început să se simtă din ce în ce mai rău. Era cardiac și bolnav cronic de plămâni. Bărbatul a fost dus direct la Reșița la secția de boli contagioase.

Fiul bărbatului spune că a doua zi tatăl sau a murit în secția AȚI, potrivit personalului medical

„I s-a administra un medicament, și-a revenit. A doua zi au vrut să-i dea un alt medicament. Seară, la ora 8 și ceva am aflat că a murit”, a spus fiul bărbatului.

Reprezentantul firmei de pompe funebre spune că l-a ridicat pe bărbat din baie

La înmormântare, fiul a aflat de la un reprezentant al firmei de pompe funebre  că tatăl sau a murit de fapt în baie, de unde a fost ridicat, potrivit Antena 3.

„La cimitir, ne trezim că vine băiatul de la … să ne spună că el l-a ridicat din baie. Păi, unde este COVID-ul? Nu ni s-a dat explicații, nu au venit doctori, nu a venit absolut nimeni că să ne dea explicații sau un act”, a adăugat fiul.

O dovadă a faptului că bărbatul nu era infectat cu Covid-19 sunt testele negative ale familiei, care au venit în contact cu el.

„Soția a făcut testul, mama, în aceeși zi când a murit tată, a făcut testul și a ieșit negativ, sora mea a făcut testul acum câteva zile, iar rezultat negativ. Deci toată lumea este negativă, numai tată a murit de COVID”, a mai spus băiatul bărbatului.

Deși cauza decesului a fost Covid-19, nu există niciun act medical care să ateste infectarea cu Covid-19. Conducerea Spitalului Județean a declarat Antenei 3 că a fost deschisă o anchetă internă