Un bărbat a fost eliberat după 7 ani de închisoare, condamnat pentru că și-a violat mama. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut în libertate

Publicat: 01 10. 2012, 17:24
Actualizat: 13 07. 2016, 00:56

Un bărbat de 29 de ani din Dolj, eliberat în urmă cu zece zile din penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă de șapte ani de închisoare după ce și-a violat mama, a fost arestat preventiv, fiind acuzat acum că și-a violat sora, transmite corespondentul Mediafax.

Bărbatul, Ion Diaconu, a fost eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova, unde a ispășit șapte ani de închisoare pentru viol și incest, fiind acuzat că și-a violat mama, în vârstă de 46 de ani.

După ce a fost eliberat din penitenciar, bărbatul a mers în satul natal, Giurgița, la sora sa. Femeia, în vârstă de 23 de ani, susține că sâmbătă noapte fratele său a devenit agresiv și i-a cerut să îl însoțească la discotecă, după care a violat-o, amenințând-o cu un cuțit. Tânăra mai spune că duminică a reușit să fugă de acasă și a anunțat Poliția.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de viol și incest.

„Din primele cercetări s-a stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică acesta a amenințat-o pe sora sa cu un cuțit, apoi a întreținut raporturi sexuale cu ea. Victima a depus sesizare la Poliție, iar bărbatul a fost reținut, în prezent aflându-se în arestul Inspectoratului Județean de Poliție. Ulterior, magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat, luni, purtătorul de cuvât al Poliției Dolj, Amelia Căprărin.

Georgiana Stănescu, Mediafax