Un bărbat a murit, altul este grav rănit, după ce un vecin I-A ATACAT CU TOPORUL, în Argeș

Publicat: 13 06. 2012, 09:33
Actualizat: 13 06. 2012, 15:08

Un bătrân din comuna Roata de Jos din județul Giurgiu și-a pierdut viața, iar altul este în stare gravă, după ce au fost loviți cu toporul în cap de către un vecin eliberat din penitenciar în luna decembrie a anului trecut, unde a executat o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru viol.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Giurgiu, tragedia a avut loc în satul Cartojani, comuna Roata de Jos, iar primele cercetări arată că suspectul, care era băut, i-a atacat pe cei doi bătrâni cu un topor și i-a lovit cu bestialitate.

În urma atacului, unul dintre bătrâni, în vârstă de 82 de ani, și-a pierdut viața, echipajul medical al ambulanței sosite la fața locului nemaiputând face nimic pentru a-l salva. Celălalt bătrân, în vârstă de 84 de ani, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Universitar din București, în comă.

Autorul crimei a fost reținut de procurorii de pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu sub acuzația de omor deosebit de grav, iar miercuri va fi dus la Tribunalul Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Vecinii victimelor spun că atacatorul, în vârstă de 38 de ani, a fost eliberat din penitenciar în luna decembrie a anului trecut, executând o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru viol și că era extrem de violent, intrând în conflict cu localnicii.