Un bărbat a murit după ce a refuzat vaccinul anti-COVID pentru că este testat pe animale

Publicat: 28 11. 2021, 20:58
Actualizat: 28 11. 2021, 20:59
Un bărbat a murit după ce a refuzat vaccinul anti-COVID / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ

Un bărbat vegan, anti-vaccinist, care a refuzat să se vaccineze din cauza faptului că serurile au fost testate pe animale, i-a spus soției sale, chiar înainte să moară, că și-ar fi dorit să se imunizeze.

Glynn Steel, în vârstă de 54 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 27 octombrie, iar după ce starea sa a început să se degradeze, soția l-a dus la spital.

Acesta a fost internat la Terapie Intensivă, ulterior intrând în comă indusă. Bărbatul s-a stins din viață pe 16 noiembrie, chiar cu două săptămâni înainte să împlinească 55 de ani.

Aflat în spital, bărbatul a renunțat la teoriile anti-vacciniste și a rugat asistentele să îi administreze serul, însă era prea târziu.

„Îmi doresc să fi fost vaccinat”

Potrivit Daily Mail, ultimele cuvinte pe care i le-a spus soției sale, Emma, au fost: „Niciodată nu m-am simțit atât de bolnav. Îmi doresc să fi fost vaccinat”.

Glynn Steel își dorea să se pensioneze și să petreacă mai mult timp călătorind și îngrijind animale. Emma, vaccinată cu schemă completă, spune acum că va avea un „viitor gol” și că și-a sunat toți apropiații pentru a-i îndemna spre vaccinare.

„Insist la toți cunoscuții să se vaccineze. Ultimul lucru pe care Glynn mi l-a spus a fost faptul că își dorea să se fi vaccinat. Mi-a frânt inima. A implorat să fie vaccinat când era la Terapie Intensivă , însă i s-a spus că este prea târziu. Am plâns în fiecare noapte până nu am mai avut lacrimi. Mă doare să le spun persoanelor care l-au iubit că nu îl vor mai vedea niciodată și să îi văd cum suferă. Obișnuiesc să fac lumea să râdă, nu să plângă. A fost un suflet bun, era vegan și nu a vrut să se vaccineze pentru că serul a fost testat pe animale”, a spus Emma, potrivit dailymail.co.uk.

Glynn avea în grijă șase câini și pisici, salvați de pe stradă, mai scrie sursa citată. Ba chiar unul dintre câini a fost adus acasă din vacanța din Sri Lanka.